• +31 (0)614250654
  • info@WOWballonnen.nl
  • Poststraat 1, 5801BC Venray

WOWballonnen wordt overgenomen door Ballonnenidee in Cuijk

Ik ga  een nieuwe koers varen

1 juli bestaat Wowballonnen 12,5 jaar, trots op wat ik bereikt heb maar ik ga toch een nieuwe koers varen. Wowballonnen wordt per 25 juli overgenomen door Ballonnenidee in Cuijk. (voor alle duidelijkheid wij zijn zeker niet failliet, dit is en persoonlijke leuze)

1 januari 2008 startte ik met Wowballonnen. Ik had steeds een duidelijk beeld van wat ik wilde.  Voornamelijk mij onderscheiden van de rest. Het bedrijf groeide en groeide zonder veel reclame te maken. De ballondecoraties en de kwaliteit zelf waren de beste reclame.

Van een paar uur per week werd dit stiekem aan 6-7 dagen per week, 50-70 uur per week en maar 1x vakantie van 1-2 weken waarbij ik dan nog wel bereikbaar was.

Super blij ben ik met mijn 3 medewerkers Brigitte, Zoë en Peter die alle 3 ook mee proberen te denken om zaken te verbeteren.

Maar uiteindelijk ben ik zelf eind verantwoordelijk en ben ik in mijn hoofd 24/7 met de zaak bezig. Tot vorig jaar vond ik dit geen probleem. Ik haalde ook energie er uit door leuke dingen te mogen maken en blije gezichten te zien.

Toen mijn man vorig jaar ziek werd en het dus erg druk werd (bedrijf draaien, 3 pubers aansturen en zorgen rondom mijn man) waren het veel ballen om in de lucht te houden. Maar ik ben goed in plannen dus ook dat lukte. Inmiddels is in Januari mijn man geopereerd en gaat het met hem goed. De planning was even “rustig” aan te doen (lees 40 uur werken en weekendje weg) om vanaf april de grootte drukte aan te kunnen.

Maar toen kwam Corona om de hoek kijken. Niets rustig aan doen maar volle bak door om de zaak draaiende te houden. De website snel omgegooid naar online bestellingen. Ik ben dankbaar voor de vele vaste klanten die er gebruik van maken, nu alle decoratie opdrachten weg zijn gevallen.

Met de financiële steun van de overheid lukt dat ook maar ging ik mij wel af vragen of ik dit nog wel wilde. Zoveel uren, zo weinig vrij? Wil ik die tijd niet liever gewoon bij mijn gezin zijn?
Toen zag het corona virus ook nog kans om persoonlijk bij mij toe te slaan.

Een flinke innerlijke strijd. Maar ik sta 100% achter de keuze die ik nu gemaakt heb.

Ik ben op zoek gegaan naar een partij die het bedrijf voort kan zetten met de creativiteit en de passie die ik had. Dit is Ballonnenidee in Cuijk geworden. Ik ken Ragoem en Monique al jaren en weet dat het bij hen in goede handen zal zijn. Daarbij kunnen ze nog altijd op mij terug vallen als ze met vragen zitten of toch een keer extra handjes nodig hebben.

De winkel zal daarom op vrijdag 24 juli voor het laatst open zijn en daarna kunnen jullie terecht in de winkel in Cuijk en/of in de webshop. Ook voor de decoraties van pilaren en bogen kunnen jullie bij hen terecht.

En ik? Ik ga op zoek naar een leuke baan van 28-36  uur in de week want stil zitten is niets voor mij.  Mocht je een leuke uitdagende functie weten dan hoor ik dat graag. Organiseren, coördineren, coachen, administratief of misschien toch terug de zorg in…. Ik sta er voor open.

Bedankt voor jullie vertrouwen en leuke opdrachten in de afgelopen jaren.

 

Judith Andriessen

 

Gerelateerde artikelen

Referenties van klanten